Нашата компанија со задоволство го поддржа проектот ,,Дневникот за трудници,, кој е единствен од ваков вид на нашиот пазар. Овој дневник ќе и помогне на секоја трудница да ги запишува сите стадиуми од бременоста и промените кои ќе се случуваат во текот на истата. Дел од содржината на овој дневник е и промоција на нашите производи од палетата на Jamieson кои се наменети за здрава трудница, здрав мајка и здраво бебе. Дневникот може да се купи во аптеките на Еурофарм, а со приложување на истиот, трудниците имаат дополнителни 15% попуст на производите кои ги промовираме. Израдувајте ги вашите најмили или себе си со овој оригинален и единствен производ во кој ќе ја пишувате приказната на вашата бременост…

Leave a reply