• DR. WOLZ SAFFRON + RHODIOLA EXTRACT

  DR. WOLZ SAFFRON + RHODIOLA EXTRACT

  WOLZ шафран + рoдиола екстракт   WOLZ шафран + родиола екстракт претставува висококвалитетен, делотворен и докажан производ којшто придонесува за нормална…Повеќе

 • ISOMAR DECONGESTANT SPRAY WITH HYALURONIC ACID ISOMAR деконгестивен спреј со хијалуронска киселина

  ISOMAR DECONGESTANT SPRAY WITH HYALURONIC ACID ISOMAR деконгестивен спреј со хијалуронска киселина

  ISOMAR деконгестивниот спреј со хијалуронска киселина претставува нов, иновативен и делотворен производ од докажаната хипертонична линија на ISOMAR…Повеќе

 • Respimask

  Respimask

  Маската за лисе со Resapilon нанофибер мембрана ги запира опасните вируси, бактерии, смог, полен и честички од прашина. ReSpimask обезбедува сигурна заштита…Повеќе

 • JAMIESON™ ЗДРАВ СОН

  JAMIESON™ ЗДРАВ СОН

  JAMIESON™ ЗДРАВ СОН е природна помош за спиење што не создава зависност, помага да се намали времето потребно за заспивање, го зголемува вкупното време…Повеќе

 • JAMIESON™ BABY-D™ Витамин Д капки

  JAMIESON™ BABY-D™ Витамин Д капки

  Jamieson Baby-D™ Витамин Д капките поддржуваат здрав развој, раст и имун систем на бебињата и децата. Витаминот Д допринесува за нормален раст и развој…Повеќе

 • Еластичен стегач за коса против вошки

  Еластичен стегач за коса против вошки

  Заштитува од вошки преку постепено ослободување на миризбата од природни етерични масла од еукалиптус, лаванда, гераниум, каранфилче и рузмарин….Повеќе

 • Sinuxin

  Sinuxin

  Синуксин се употребува за третман (ублажување) на воспаление на синусите и носната шуплина како и на останатите дишни и респираторни патишта. Кога…Повеќе

 • Myocalm

  Myocalm

  Myocalm е препарат на природна база кој се користи како миорелаксанс, антиинфламатор и аналгетик. Се препорачува при: – спортски болки и повреди;…Повеќе

 • За мирно бебешко стомаче, без грчеви и гасови

  За мирно бебешко стомаче, без грчеви и гасови

  Стомачните грчеви (колики) се јавуваат во различни форми и со различен интензитет, уште од самото раѓање. Може да се манифестираат како вечерна…Повеќе

 • Со растителен мелем против вирусните брадавици

  Со растителен мелем против вирусните брадавици

  Брадавиците се бенигни, нерамни израстоци на кожата предизвикани од Human papilloma вирусите. Брадавиците можат да се појават насекаде по телото, а се…Повеќе