MICROLIFE -20%

Производите на реномираниот бренд MICROLIFE сега со попуст од 20%, само во аптеките на Еурофарм!

Иновативните, модерни и висококвалитетни производи на MICROLIFE овозможуваат брзи, сигурни и беспрекорно точни резултати од мерењето на крвен притисок, плус, аритмија, телесна температура и сл. Бројните меѓународни награди и признанија и задоволните клиенти ширум светот сведочат за квалитетот на MICROLIFE.

Попустот на производите на Microlife почнува на 16.12 и ќе трае до исцрпување на количините.

Предновогодишен попуст од 20% на целата колекција на Biretix.

Производите на Biretix се специјално дизајнирани да помагаат во спречувањето и намалувањето на карактеристичните знаци на кожа склона кон акни, кај деца од 12-тата година и кај возрасни.

Biretix производите ја содржат патентираната технологија RetinSphere®, која овозможува моќна ретиноидна активност, без воопшто ризик од иритација и/или фотосензитизација, како и BIOPEP-15, молекула која оневозможува бактериска пролиферација.

Комбинацијата од овие две технологии, како и останатите активни компоненти , обезбедуваат индивидуализирани решенија како за адолесцентите, така и за возрасните, брзо и воочливо намалувајќи ги несовршеностите на кожата склона кон акни.

Производите на Biretix се достапни во сите Еурофарм аптеки

Израдувајте ги дечињата и родителите за Нова Година со производите на TWISTSHAKE!

Повелете во аптеките на Еурофарм, сега целата палета на Twistshake производите e со зимски попуст од 30%.

TWISTSHAKE е реномирана Шведска компанија со широка палета на производи за бебешка и детска опрема. Уникатниот дизајн ги прави практични и безбедни за користење.

Дознајте повеќе за производите на Twistshake на нашата ВЕБ страна: www.twistshake.com.mk

Во Еурофарм Аптеки производите на Heliocare се со намалување од -10%!

Акцијата трае до исцрпување на количините!

На следниот линк погледнете ја широката палета на производи Heliocare за заштита од сонце: https://heliocare.mk

Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје.

Започна пролетното намаление на производите на Twistshake. Како што веќе знаете, во понудата на оваа бебешка опрема можете да најдете се за потребите на вашите најмили и најмали членови на семејството,  шишиња, цуцли, чашки со сламка, тањири со различен дизајн, лигавчиња, прибори за јадење… Посетете ја најблиската Еурофарм аптека и купете го омилениот производ со 30% намаление во текот на месец март.

Фармацевтската компанија ДАМОР (Farmaceutici DAMOR) е основана во 1943 година, како галенска лаборатија во Неапол, јужна Италија

Денес, фармацевтската компанија ДАМОР е една од најцелосно сертифицираните фабрики за лекови во Италија

• Во 2017 година е развиен и патентиран иновативниот процес на екстракција од семињата на пченицата (Triticum Vulgare). Овој процес претставува основа на технолошкиот развој на компанијата, како и нејзина специјализација во областа на природни био-фармацевтски препарати.

• Фармацевтската компанија ДАМОР целосно го контролира производствениот процес на водениот екстракт од пченицата (Triticum Vulgare Water Extract), од појдовната суровина до финалните производи, со целосно валидирана и сертифицирана LQC опрема.

• Активните состојки од конкретниот воден екстракт од пченица, се добиваат преку глобално стандардизиран и патентиран процес.

На следниов линк повеќе детали и инфорамции за производите

https://eurofarm.com.mk/damor/