Со ЕУРОФАРМ КЛУБ КАРТИЧКАТА станувате дел од Клубот на корисницни на услугите на единствениот АПТЕКАРСКИ СУПЕРБРЕНД во Република Македонија.

Со ЕУРОФАРМ КЛУБ КАРТИЧКАТА можете целосно да ни ја препуштите нам грижата за Вашата фармакотерапија.

Со ЕУРОФАРМ КЛУБ КАРТИЧКАТА ќе си овозможите да бидете во тек со сите актуелни информации поврзани со лековите кај нас и во светот.

Со ЕУРОФАРМ КЛУБ КАРТИЧКАТА ќе си овозможите пристап до информации кои ќе Ви помогнат најбрзо и наједноставно да се снабдите со лекови, козметика и други фармацевтски производи кои се дел од богатата палета на производи кои може да ги најдете во Еурофарм.

Како сопственик/чка на Еурофарм клуб картичката, доколку Вие тоа го сакате, ќе бидете постојано во тек со актуелностите во Еурофарм.

Со картичката Ви се евидентираат сите сметки кои ги правите во едно тромесечие и секој денар се преведува во поен.

Во тек на тромесечието ако соберете 2000-4999 поени добивате вредносен ваучер од 3% од вкупниот износ. Доколку соберете од 5000-7999 поени добивате вредносен ваучер од 4% од вкупниот износ и доколку соберете над 8000 поени добивате 5% од вкупниот износ.

20 години постоење, 107 аптеки ширум Македонија, 400 стручни лица секогаш достапни за Вас.

СЕГА Е МОМЕНТОТ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ НАШАТА МЕЃУСЕБНА ДОВЕРБА НА ПОВИСОКО НИВО

Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје