Новости

 • Еластичен стегач за коса против вошки

  Еластичен стегач за коса против вошки

  Заштитува од вошки преку постепено ослободување на миризбата од природни етерични масла од еукалиптус, лаванда, гераниум, каранфилче и рузмарин….Повеќе

 • Sinuxin

  Sinuxin

  Синуксин се употребува за третман (ублажување) на воспаление на синусите и носната шуплина како и на останатите дишни и респираторни патишта. Кога…Повеќе

 • Myocalm

  Myocalm

  Myocalm е препарат на природна база кој се користи како миорелаксанс, антиинфламатор и аналгетик. Се препорачува при: – спортски болки и повреди;…Повеќе

 • За мирно бебешко стомаче, без грчеви и гасови

  За мирно бебешко стомаче, без грчеви и гасови

  Стомачните грчеви (колики) се јавуваат во различни форми и со различен интензитет, уште од самото раѓање. Може да се манифестираат како вечерна…Повеќе

 • Со растителен мелем против вирусните брадавици

  Со растителен мелем против вирусните брадавици

  Брадавиците се бенигни, нерамни израстоци на кожата предизвикани од Human papilloma вирусите. Брадавиците можат да се појават насекаде по телото, а се…Повеќе