BIRETIX се специјално дизајнирани фармацевтски формулации на Cantabria Lab кои помагаат во спречувањето и намалувањето на карактеристичните знаци на кожа, склона кон акни, кај деца од 12-тата година и кај возрасни.

∙       Благодарение на иновативните технологии Retinsphere® и BIOPEP-15, BIRETIX ги подобрува изгледот и состојбата на кожата, склона кон создавање на акни, одржувајќи оптимална рамнотежа помеѓу ефикасноста и подносливоста за употреба, во подолг врременски период, вклучително и во летото.

Производите од брендот BIRETIX, ја содржат патентираната технологија RetinSphere®, која овозможува моќна ретиноидна активност, без воопшто ризик од иритација и/или фотосензитизација, како и BIOPEP-15, молекула која оневозможува бактериска пролиферација

∙       Комбинацијата од овие две технологии, како и останатите активни компоненти , обезбедуваат индивидуализирани решенија како за адолесцентите, така и за возрасните, брзо и воочливо намалување на несовршеностите на кожата, склона кон акни.

Biretix Focus Gel Таргетиран редуктор на акни

Брзо и ефикасно намалување на локализираните несовршености

Biretix TRIACTIVE Gel со тројна активност

Брзо и ефикасно намалување на несовршеностите на кожа со акни

Biretix CLEANSER

специјално формулиран за проблематична кожа, гел за секојдневно чистење кој овозможува темелно и длабинско чистење на кожата, без да ја иритира.

 

Leave a reply