• ЕУРО-ФАРМ на ,,Трчај бе,, во Битола

  ЕУРО-ФАРМ на ,,Трчај бе,, во Битола

  Битола конечно ја доби првата градска трка ,,Трчај бе,, која се претвори во најмасовен спортски настан кој некогаш го имал градот.Точно 770 пријавени…Повеќе

 • Еуро-Фарм донатор за новороденчињата од општина Центар

  Еуро-Фарм донатор за новороденчињата од општина Центар

  Денеска во Општина Центар градоначалникот Саша Богдановиќ ги подели решенијата за парична помош во висина од 7.000 денари на 100 баратели со новороденчиња…Повеќе

 • Еуро-Фарм на 8 септември во Крушево

  Еуро-Фарм на 8 септември во Крушево

  По повод празникот 8ми септември – денот на независноста и денот на ослободувањето на Крушево, ЕУРО-ФАРМ беше покровител на дел од настанот во…Повеќе

 • DR. WOLZ SAFFRON + RHODIOLA EXTRACT

  DR. WOLZ SAFFRON + RHODIOLA EXTRACT

  WOLZ шафран + рoдиола екстракт   WOLZ шафран + родиола екстракт претставува висококвалитетен, делотворен и докажан производ којшто придонесува за нормална…Повеќе

 • ISOMAR DECONGESTANT SPRAY WITH HYALURONIC ACID ISOMAR деконгестивен спреј со хијалуронска киселина

  ISOMAR DECONGESTANT SPRAY WITH HYALURONIC ACID ISOMAR деконгестивен спреј со хијалуронска киселина

  ISOMAR деконгестивниот спреј со хијалуронска киселина претставува нов, иновативен и делотворен производ од докажаната хипертонична линија на ISOMAR…Повеќе

 • Respimask

  Respimask

  Маската за лисе со Resapilon нанофибер мембрана ги запира опасните вируси, бактерии, смог, полен и честички од прашина. ReSpimask обезбедува сигурна заштита…Повеќе

 • JAMIESON™ ЗДРАВ СОН

  JAMIESON™ ЗДРАВ СОН

  JAMIESON™ ЗДРАВ СОН е природна помош за спиење што не создава зависност, помага да се намали времето потребно за заспивање, го зголемува вкупното време…Повеќе

 • JAMIESON™ BABY-D™ Витамин Д капки

  JAMIESON™ BABY-D™ Витамин Д капки

  Jamieson Baby-D™ Витамин Д капките поддржуваат здрав развој, раст и имун систем на бебињата и децата. Витаминот Д допринесува за нормален раст и развој…Повеќе

 • Еластичен стегач за коса против вошки

  Еластичен стегач за коса против вошки

  Заштитува од вошки преку постепено ослободување на миризбата од природни етерични масла од еукалиптус, лаванда, гераниум, каранфилче и рузмарин….Повеќе

 • Sinuxin

  Sinuxin

  Синуксин се употребува за третман (ублажување) на воспаление на синусите и носната шуплина како и на останатите дишни и респираторни патишта. Кога…Повеќе